آینده موبایل (قسمت اول)

آینده موبایل (امکان تغییر هست)


تلفن های همراه ما ابزار قدرتمندی هستند که به ما اجازه دسترسی سریع و آسان به اطلاعات و ارتباطات میدهند. این دستگاه میتواند زندگی را برای ما آسانتر و لذت بخش تر کند، اما اینها فقط تازمانی هستند که استفاده درست از دستگاه شده باشد. استفاده نادرست از دستگاه های موبایل می تواند خسارات جبران ناپذیری را به فرد بیاورد تا جایی که زندگی او را تحت تاثیر قرار دهد.بسیاری از مردم از گوشی های خود این انتظار را دارند که به صورت پیش فرض از امنیت بالایی برخورددار باشند، اما نمیدانند که امنیت گوشی ها در حیقیقت بر عهده ی خود کاربران است. استفاده نا مطلوب از تلفن های همراه این اجازه را به هکر ها میدهد که از هرجایی که هستند توانایی دسترسی به گوشی شما را داشته باشند و به توانانند اطلاعات شما را به سرقت ببرند.
ماهیت و تنوع در نوع حملات باعث شده است که اپراتورهای موبایل و سازنده های تلفن همراه، بخش عظیمی از تمرکز خود را بر روی بالا بردن امنیت تلفن های همراه بکنند. از این رو با بالارفتن سطح کیفی دستگاه ها و افزایش قابلیت های آن، دستگاه های تلفن همراه و مصرف کنندگان آن، به پخشی جدایی ناپذیر از یکدیگر تبدیل شده اند. از این رو بسیاری از شرکتها برای کارکنان خود تدابیر امنیتی و کاربردی را اتخاذ کرده اند که کارمندان شرکت موظف هستند به آنها عمل کنند تا سطح آسیب پذیری و خطرات بالقوه ناشی از استفاده موبایل از طریق شبکه محلی در محیط شرکت، کم شود.

آینده در اختیار موبایل

با توجه به نتایج بدست آمده از بررسی های متعدد و تحقیقات انجام شده، روند پیشرفت موبایل و استفاده از آن به صورت قابل محسوسی در حال رشد است. براساس آمارها، در سال 2013، 2.4 میلیارد نفر در سال 2016، 3.4 میلیارد نفر با گوشی خود از اینترنت استفاده کرده اند و جالب این که پیش بینی می شود تا سال 2025 این تعداد به رقمی بیش از 5.4 میلیارد نفر برسد.

موبایل و تراکنش های مالی

استفاده از روشهای سنتی جهت انجام امور بانکی و مالی در عصر امروز دیگه مانند سابق دغدغه محسوب نمی شوند. چرا که با ورود موبایل و اپلیکشین های مختلف و پیشرفت علم، اکثر کارها را می توان با شبکه ی تلفن همراه انجام داد. این راهکار در حالی که ارزانتر از روش های قدیم است، بسیار امن هم بوده و با کسری از زمان مشتری میتواند به خواسته ی خود برسد. آمارها نشان میدهند که درسال 2012، 200 میلیون نفر تراکنشی بالغ بر 163میلیارد دلار داشتند که در سال 2013، 245 میلیون نفر تراکنشی بالغ بر 235 میلیارد دلار داشتند، جالب اینکه این روند به پیشرفت تصاعدی خود ادامه داد تا جایی که در سال 2017 ، 450 میلیون نفر مبلغی معادل 721 میلیارد دلار تراکنش داشتند، انتظار میرود که تا سال 2020 نیمی از تمامی تراکنشها توسط موبایل انجام شود.

شکل 1. روند تراکنش های مالی بوسیله ی موبایل

نظرات شما

مقالات مشابه